Här tar nästa generation skidåkare sina första svängar!

Att ta sina första svängar i en skidbacke kan vara utmanande för de flesta, det spelar ingen roll om du är 5 år eller 55 – att upplevelsen är säker, rolig och inspirerande kan vara avgörande för framtidens skidåkande.
I Järvsöbacken har vi tagit skidupplevelsen för de allra yngsta på största allvar, vi ska vara Barnens Bästa. Våra skidlärare tycker att det är otroligt roligt och det märks – det är glada miner när man kommer ut i backarna.
Glada barn och föräldrar som får se sina barn lära sig åka skidor är något vi älskar.
Under högsäsong är vi ett 30-tal skidlärare som jobbar högtryck för att hjälpa barn och vuxna att bli bättre skid- och snowboardåkare, det behöver inte vara första gången på snö för att det ska vara värt att ta skidlektioner.

Skoterturer, teater, loaklubben och pulkaåkning – här ska barnen trivas.

Att vara barn i Järvsö är något extra.

Loa är Järvsös egen maskot – som vi träffar på lite varstans under året. På vintern finns Loa allt som oftast hos oss i Järvsöbacken och är ett mycket populärt inslag bland de yngre skid- & snowboardåkarna.
Loa har också gett namn åt vår barnklubb LOAKLUBBEN, där man får gå på Loadisco, åka skoter eller gå på utflykt till pistmaskinsgaraget. Loaklubben är för barn mellan 3-7 år.

Lär dig åka skidor i Järvsö – här trivs både gammal och ung!