Här är trygghetsåtgärder från
Järvsöbacken säsongen 2021/2022

Järvsöbacken har en produkt där själva basen är att vara aktiv ute i den friska luften i skidbacken – vi har bra förutsättningar och gott om plats på berget. Alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg vintersäsong både för gäster, personal och lokalsamhälle.

Järvsö och Järvsöbacken gör flera anpassningar i skidanläggningen och i våra boenden. Vi arbetar med att i så hög utsträckning som möjligt göra förhandsbokningar av boende, skipass, utrustning och aktiviteter för att kunna planera och förbereda ankomsterna på bästa sätt.
Vi följer och förhåller oss till riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och bevakar händelseutvecklingen löpande.

Det korta avståndet till Mälardalen, där vi har flest besökare från, kan vid händelse av att någon skulle bli sjuk också möjlighet att ta sig hem på relativt kort tid.

Trygga skidanläggningar

Destination Järvsö

För er som bokat boende via Destination Järvsö
Med Boka Tryggt-försäkring får du ett förbättrat avbeställningsskydd på din bokning för att ge dig som gäst en ökad trygghet när du bokar din semester i Järvsö.

Läs mer här!

Om du blir sjuk…

  • Du kan känna dig helt trygg – Järvsöbacken har generösa avbokningsvillkor!
  • Skipass, skidhyra och skidskola kan du alltid ändra eller avboka upp till 24 timmar innan första giltighetsdag, du får bokningen återbetald med avdrag för en administrativ avgift på 200kr.
  • Läs våra bokningsvillkor här
  • Har du funderingar kring ditt köp av säsongskort är du välkommen att ringa oss på 0651-415 50.

FHM

Vi följer noga utvecklingen och förhåller oss till myndigheternas beslut och rekommendationer.
Våra trygghetsåtgärder planerar vi att genomföra utifrån hur situationen ser ut just nu, men kan komma att ändras löpande.

SLAO

Branschorganisationen SLAO har också tagit fram rekommendationer till svenska skidanläggningar med anledning av Coronaviruset. Detta kan man läsa mer om på www.slao.se/ detta är rekommendationer som vi också följer.