Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Järvsöbacken bjuder till park-camp!
Detta i samarbete med TFJ Produktion, Snowpark Consulting och Patric Hopstadius. Vi kommer hålla camp för alla som vill lära sig mer om parkåkning. Oavsett ålder eller tidigare erfarenheter i parkmiljö. Alla är välkomna att ha ett par roliga dagar med oss.

Går av stapeln: 6-7 april, kl. 10.00-15.00
Anmälan sker via: https://goo.gl/forms/7iV7EDnyG8G4ds6t1
Sista anmälan: 18 mars
Pris: 900kr

Bokning av boende med mera: https://www.jarvsobacken.se

Det är alltså två dagars camp. start kl.10.00 och avslut varje dag 15.00 Däremellan kommer alla deltagare ha chansen att fråga några av sveriges bästa åkare om tips och tricks.
Vi kommer samtala om parkvett, ha minisessions på olika features och alla kommer att få utvecklas i sin takt. Allt för att det ska vara fritt och kul. TFJ produktion kommer också filma under dagarna och ni har chansen att tillsammans med coacherna figurera i highlightvideos från campet!
Hjälmtvång gäller för alla deltagare, oavsett ålder.

Om oss:
TFJprod.: Produktionsbolag som främst skapar video-content och reklam för allt från olika resort-hotell till Försvarsmakten. Med bakgrund och hjärta inom skidfilm.
Snowparkconsulting: Bygger och underhåller parker runt om i norden och skapar även tävlingsparker för världscupen i Slopestyle runt hela världen.
Patric Hopstadius: Pedagog med erfarenhet från grundskola och gymnasie samt tidigare förbundskapten för svenska Slopestyle landslaget.