Järvsöbacken är Sveriges 10:e största skidanläggning och stoltserar med 20 nedfarter och 8 liftar. Säsongen 2016-2017 satte vi nytt besöksrekord igen – nu med hela 212.000 besök. Vi är kända för perfekt pistade backar och att vi har en underbart bra personal!

Vi söker dig som är glad, positiv, har ett framåt driv, älskar att åka skidor, en stark känsla för dina medmänniskor – våra gäster och dina kollegor, stresstålig, kan ta och ge direktiv, leda andra människor, och det viktigaste av allt ett stort hjärta.
Arbetet som skidpatrullör hos oss innebär att du tillsammans med dina kollegor planerar förebyggande säkerhetsarbete, utför säkerhetsarbete och tar hand om våra gäster vid olyckor. Utöver dessa uppgifter arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter i en skidanläggning.

Meriterande

  • Slao´s Skidpatrulls utbildning
  • Slao´s Första hjälpen i terräng
  • Tidigare arbete inom sjukvård
  • Tidigare arbete inom skidanläggning
  • Skoterkort
  • Höghöjdsutbildning/evakueringsutbildning

Du talar svenska och engelska obehindrat, övriga språk är ett plus i kanten.

Det är en heltidstjänst från 22/12–2017 – 8/4–2018 där kvällar och helger ingår löpande, Järvsöbacken har öppet alla dagar i veckan och har kvällsskidåkning tisdagar och torsdagar.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är 2017-22-10.
Varmt välkommen med ditt CV samt några rader om vem du är och varför du vill arbeta hos oss!

Lön enligt avtal, Hotell och restaurang.

Ansökan skickas till
Fredrik Jelk, Driftchef
fredrik.jelk@jarvsobacken.se
070-578 24 87