Järvsöbacken är Sveriges 10:e största skidanläggning och stoltserar med 20 nedfarter och 8 liftar. Säsongen 2015-2016 satte vi nytt besöksrekord igen – nu med hela 202.000 skiddagar!
Vi är kända för perfekt pistade backar och att vi har en underbart bra personal och det tänkte vi fortsätta med!

Är du mellan 17 & 99 år och vill jobba hos oss i vinter?

2016-Jobba-i-Jarvsobacken_80x88Kom på JOBBSÖKAR-DAGEN – torsdag 15/9 kl. 14.00-18.00 på BERGSHOTELLET på södra sidan av skidområdet!
Kom när du vill mellan 14-18 – då träffas vi för en kort intervju för att få en första uppfattning om vem du är. Tror vi att du skulle passa hos oss kallar vi dig på ytterligare en intervju.

Vi söker glada kreativa servicehjältar till alla våra avdelningar. Läs mer om våra olika avdelningar nedan och fundera på vilken som skulle passa dig bäst. Om du är i behov av boende hjälper vi dig att hitta något som passar.

Välkommen önskar!
// Peter, Ann, Malin, Nisse, Lunne, Bitta, Carl

Här är våra olika yrkesroller – vilket jobb passar dig?

Snöläggare

Att arbeta som snöläggare i Järvsö innebär att du tillsammans med ditt skiftlag jobbar med att tillverka snö med olika snökanoner i våra nedfarter under relativt stränga väderförhållanden. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider både dag och natt.

Arbetet passar dig som är engagerad, säkerhetstänkande och ansvarsfull. Du bör även kunna hantera ett hårt och fysiskt krävande arbete samt arbeta i kyla.

Anställningsperioder
I början av november till slutet av januari, beroende på väderlek.

Utbildningskrav
Skoterförarbevis. Övrig utbildning får du på plats.

Liftvärd/liftvärdinna

Som liftvärd är du kanske gästens bästa kompis under en vistelse i Järvsö. Du hjälper våra gäster på ett tryggt och säkert sätt vid på- och avstigningar. Du tycker om att träffa människor och har en vilja att ge bra service, och då många av våra gäster är små ser vi gärna att du tycker om att arbeta med barn. Ett brinnande intresse för skidåkning ser vi som en självklarhet. Då arbetsplatsen är utomhus är det viktigt att du trivs i den miljön. I arbetsuppgifterna ingår även dagligt underhåll av våra liftar.

Arbetet passar dig som är engagerad, nyfiken och ansvarsfull. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt men också fungera bra i en arbetsgrupp.

Anställningsperiod/Arbetstid
Hel säsong: från jul till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/veckan Helgdagar och kvällar enligt rullande schema.
Halv säsong: från v.7 till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/v Helgdagar och kvällar enligt rullande schema.
Extra: Timanställd efter behov, mycket helger och lov.

Utbildningskrav
Skoterförarbevis. Resten av utbildningarna sköts på plats.

Servering

I vår servering och kiosker är det ofta full fart. Många gäster är hungriga samtidigt och vill ha god mat och bra service. Vi driver en stor restaurang i servicehuset med en utegrill som är öppen när vädret tillåter. En korvkiosk i barnområdet som serverar lättare luncher och en våffelsuga som serverar gudomliga våfflor med egengjord blåbärssylt.
Arbetet passar dig som gillar att se serva andra och som gillar när det är mycket att göra. Vi jobbar ihop i lag men även självständigt i kiosker och grill. Alla hjälps åt med diskning och städ mm.

Anställningsperiod/Arbetstid
Hel säsong: från jul till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/v. Helgdagar och kvällar enligt rullande schema.
Halv säsong: från v.7 till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/v. Helgdagar och kvällar enligt rullande schema.
Extra: Timanställd efter behov, mycket helger och lov.

Shop & skiduthyrning

I Shop & skiduthyrningen servar du våra gäster inom skiduthyrning, SkiPassförsäljning, skidskolebokning och försäljning av sportartiklar, allt från mössor och handskar till skidor och pjäxor.
Arbetet passar Dig som är serviceinriktad, positiv, stresstålig och initiativrik. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer höga krav på flexibilitet då du utför många uppgifter samtidigt. Då arbetsuppgifterna handlar mycket om försäljning är det viktigt att du är trygg i att möta våra gästers behov på ett naturligt och serviceinriktat sätt.
Ett brinnande intresse för skidåkning och människor ser vi som en självklarhet!

Anställningsperiod/Arbetstid
Hel säsong: från jul till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/veckan Helgdagar och kvällar enligt fast schema.
Halv säsong: från v.7 till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/v Helgdagar och kvällar enligt fast schema.
Extra: Timanställd efter behov, mycket helger och lov.

Meriterande
Tidigare erfarenhet från serviceyrket och kassavana. Ett stort plus är erfarenhet från sportvaruhandel och försäljning.

Skidinstruktör

Vi har en otroligt uppskattad skidskola både för barn och vuxna. Här lär sig dom allra minsta skidåkning från grunden på ett roligt sätt. Vi leker fram färdigheterna och tar gärna hand om allt från snöbollar i 3-årsåldern till jibbare i tonåren. Arbetet innebär att ge av sig själv, sin kunskap och erfarenhet. Oberoende av väder, vind och andra förhållanden är det din uppgift att förmedla glädjen med skidåkning till alla våra gäster.
I arbetet ingår till viss del även att arbeta med gästaktiviteter som teater, tävlingar och barnpassning.

Arbetet passar dig som har en ängels tålamod och älskar barn!

Anställningsperiod/arbetstid
Hel säsong: från jul till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/v
Halv säsong: från v.7 till veckan efter påsk. Ca. 30-40h/v
Eller vill du tillhöra gänget som bara kommer in och jobbar vecka 9!

Det är meriterande om du har grundläggande skidlärarutbildning, SLAO, Friluftsfrämjandet eller Svenska Skidförbundets utbildning. Men det finns inget krav från oss – vi hjälper och utbildar dig som har rätt intresse!

 

JOBBSÖKAR-DAGEN 2016
Plats: Bergshotellet.
Tid: Torsdag 15/9 kl. 14.00-18.00

 logos

Passa på att söka jobb även på Bergskrogen och KA-Städ.