HOTELL – Ski in ski out

BERGSHOTELLET

Hotellet ligger mitt i pisten, bara 500 meter från Järvsö centrum, med Järvsöbackens södra barnområde, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo direkt utanför dörren. Här får du bo i ett nybyggt ski-in, ski-out-hotell utrustat för hela familjen. På Bergshotellet finns 52 familjerum med sammanlagt 250 bäddar. Här finns även Restaurang Bergskrogen med plats för 140 matgäster. Gästcenter, bastu, skiduthyrning och skidshop finns på hotellet, liksom en yogastudio, stort skid- och cykelrum för din utrustning.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–56 52 52

VARGHOTELLET

Boendet för dig som vill sova med vargar utanför fönstret. Varghotellet ligger mitt i Järvzoo, vägg i vägg med ett av våra varghägn. Med bara ett fönster mellan dig och vargarna får du nästan känslan av att vara en i flocken – fast du sitter bekvämt i ditt rum. Troligen kommer du att somna till deras ylande, och vakna av vargspring runt knuten.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–411 25

JBP HOTELL

Boendet precis vid liftarna på Järvsö Södra. Mycket närmare än så här och du sover under snötäcket… Öppet året runt och server cyklister i Järvsö Bergscykel Park på sommaren. 32 dubbelrum. Frukost, lunch och middag varje dag!

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–76 91 92

CRÊPERIETS LOGI

På bergets södra sida mitt i skidpisten och med cykel- och vandringsleder runt hörnet är Crêperiets svit placerat. Ett rum klätt helt i gran med egen balkong placerad ovanpå restaurangen med utsikt över byn. Med hjälp av lokala kvalitetsmedvetna hantverkare har rummet fått unika lösningar i bästa naturmaterial. Sviten är tillgänglig året om och under skidsäsongen är Creperiets restaurang också öppen.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
070-753 06 30

HOTELL

JÄRVSÖBADEN

Hotellet ligger 500 meter från pisten och 400 meter från centrum där järnvägsstation finns.

Här kan Du återuppleva den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet. Våra vackra sällskapsrum inbjuder till skön avkoppling efter middagen som serveras i vår matsal med vita dukar, blommor och ljus. Vi serverar en fem-rätters buffé till middag med husets inlagda sill, ostbricka, soppa, varmrätt, dessert samt kaffe med lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt.

Vi serverar frukost lunch och middag varje dag (bordsbeställning 0651-40400 eller info@jarvsobaden.se)

Efterskidåkningen kan Ni relaxa i vår spa-avdelning. Vi har gym, omklädningsrum, duschutrymmen, torrbastu, ångbastu, jacuzzi, kallbad i vår potatiskällare med rinnande vatten från vår egna källa i berget.

Vi har 43 rum med 90 bäddar, från enkelrum till familjerum för 5 personer.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–404 00

ORBADEN SPA & RESORT

Här är möjligheterna många för att fylla på energi. Bergen, skogen och älven ger både kraft och lugn. Det händer mycket i Orbaden – här finns ett nytt ölbryggeri, beläget i den gamla liftstationen på Åsberget. Där kan du nu prova Sveriges snabbaste zipline och gå höghöjdsbanor. Om du vill ta det lite lugnare så nyöppnar vårt spa med större ytor, fler pooler och ännu mer behandlingar. Innepooler och relaxytorna är redan klara, utepooler och en ny bastu öppnar tidig höst.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0278-62 15 00

STUGOR – Ski in ski out

ALPSTIGEN

Alpstigen ligger beläget på Öjeberget med en fantastiskt utsikt över den vackra Hälsingebygden och dess dalgångar. Vi ger dig möjlighet att bo mordernt med bla egen bastu och braskamin i ett tidlöst timmerhus. Direkt anslutning till cykleparken och skidbacken.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

JÄRVSÖ STUGBY

På södra sidan av berget, precis nedanför Bergshotellet, ligger vår stugby med 25 stugor. Här kan du rå dig själv i våra bekväma och rymliga stugor; de minsta är 65 kvadratmeter med 6+1 bäddar och de största 141 kvadratmeter med 14+2 bäddar. Kök med full utrustning, trådlöst internet, torkskåp och skidförråd finns i de flesta stugor (mer info vid bokning). Vissa har dessutom vedeldad bastu och kamin.

Skidor och ski-pass bokar du bekvämt hemifrån. Du tar dig lätt ut i backen och bergscykelparken direkt från dörren. Tveka inte på att kontakta bokningen på Destination Järvsö om ni har några frågor.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

TOPPSTUGORNA

Lägenheter med pistnära läge intill Järvsöbackens norra skidområde – närmaste nedfart ligger bara ca 50 meter från dörren. Stugorna har 6-8 bäddar med bastu och braskamin. 1,9 km till Järvsö centrum. Boendet Toppannex 2 har ingen bastu eller braskamin.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
 0651–403 06

TOPPSTIGEN

Huset har hög standard med bra komfort och golvvärme. Det finns 8 bäddar plus 2 extra i bäddsoffan. 3 sovrum, loft, allrum. Med sovrummen i souterrängplanet, är det rymligt för den större familjen. I nederplanet ligger också bastu, dusch med toalett samt egen utgång. I entreplanet är det allrum med braskamin, kök/dusch och toa/tvättmaskin/torkskåp. Två duschar/toaletter är speciellt uppskattade i den större familjen.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
 0651–403 06

RULLS

Nyrenoverat boende i en 12 bäddars stuga invid skidbacken i Järvsö. Cirka 50 meter till både Järvzoo och elljusspår samt 500 meter till centrum.
• Utejacuzzi på altanen!

Två sovrum, 12 bäddar (6+6), WC. Hall med torkskåp, kök och matsal med öppen spis. TV-rum. Två duschar och toalett samt bastu. Altan med strålande utsikt.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

ALPHYLLAN

Med utsikt över Ljusnan och Järvsöbackens norra barnområde ligger exklusiva och nybyggda Alphyllan. Här bor ni i hållbara och genuint handtimrade timmerhus på senvuxet nordryskt timmer.

Boendet ligger i absolut toppläge med ski in ski out och bike in bike out. Här har ni även närhet till afterski och lunchrestauranger.
Lägenheterna erbjuder 6 eller 10+1 bäddar och alla har bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

BERGSSTUGORNA

Nybyggda och moderna stugor med hög standard i det aktivitetsfyllda och natursköna Järvsö Syd. Endast en kort promenad från tågstation, centrum och Järvsö Bergcykel Park, pump tracks, Järvzoo och vandringsleder sommartid. Skidlift, pister och längdspår vintertid.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

JÄRVSÖBRANTEN

Här finner du moderna stugor med hög standard och storslagen utsikt. Endast en kort promenad från Järvsö Bergcykel Park, pump tracks, Järvzoo och vandringsleder sommartid. Skidlift, pister och längdspår vintertid.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

NORRA STUGBYN

På norra sidan av Järvsöbacken växer nu ett helt nytt stugområde fram – Norra Stugbyn. Här bor ni i helt unika lägenheter eller stugor. Välj det boende som passar era behov bäst. Med utsikt över Ljusnan, Sortstjärn och Järvsöbackens norra skidområde har ni ett absolut toppläge med ski in ski out och bike in bike out.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651–403 06

LÄGENHETER – Ski in ski out

BERGSGÅRDEN JÄRVSÖ

Nya Bergsgården ligger ca 200 m från sittliftarna och precis intill längdspåren på den populära södra sidan av Järvsöbacken. Dessa nybyggda lägenheter är stilrent inredda och varje lägenhet har bastu och uteplats. För er bekvämlighet ingår alltid avresestäd i priset.
Byggnadsår 2018.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
0651-403 06

VANDRARHEM – Ski in ski out

ALPBYN

När man kommer till oss så är den första byggnaden man kommer till vårt vandrarhem med elva sovrum och gemensamma utrymmen. Innanför vandrarhemmet ligger vår stuga med fyra sovrum, egen bastu och egen badtunna. Nedanför vandrarhemmet och stugan ligger vårt lägenhetsannex med tre lägenheter i övreplan och fyra lägenheter i nedreplan.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
070–676 57 06

CAMPING – Ski in ski out

JÄRVSÖ BERGSCAMPING

Järvsö Bergscamping ligger beläget mitt i skidbacken. Det perfekta läget för att kunna glida till och från pisten. Campingen har ett fritt och vackert läge och vårat servicehus har fått utmärkelsen ”Bästa servicehuset” i tidskriften Husvagn & Camping.

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
070-534 96 98