MAT & DRYCK I BACKEN

LJUNGSTRÖMS KÖK

Välkommen till restaurangen i Skidcenter Norr. Här hittar du vällagad mat, gott fika & bra kaffe i en snygg miljö. Restaurangen är roligt inredd och har en härlig atmosfär och många glada ansikten!

Vi serverar högrevsburgare, pasta, vegorätter, soppor, sallader och goda mackor.

Vill du ta en god fika kan du njuta av kaffe från Lykke Kaffegårdar, ett bra dryckessortiment och hembakat fikabröd. Vi har fullständiga rättigheter.
Du hittar oss också i Café Våfflan i barnbacken. Bakom restaurangen står Gölin Ljungström Jonsing som även driver Lilla k´s Trädgårdskök i Bollnäs och Cykelbistron på södra sidan av berget.
Varmt välkommen till en god och glad restaurang!

Ljungströms kök är öppet alla dagar 10-16 och tisdagar & torsdagar 10-19.30.

BERGSHOTELLET

I vårt kök skapar vi ett möte mellan våra lokala råvaror från Hälsingland och världen. Detta samspel speglar bäst vår matfilosofi, Hälsingland möter världen.

På vår meny hittar du några av våra favoriträtter. Vedugnsbakad pizza, färsk pasta och förstås vår härliga hemlagade gelato (vår egen glass på italiensk vis) och mycket mer.

Vi erbjuder lunch och på kvällarna pizzabuffé samt á la cartemeny för dig som vill äta en lättare maträtt alternativt äta en trerättersmiddag med goda drycker till. Och glöm inte bort att du alltid kan njuta av något gott och värmande på vår stora härliga terrass när vinter- och vårsolen tittar fram.

LÄS MER

Kontaktinformation:
E-post: restaurangen@bergshotellet.se
Tel: 0651-56 52 52 (öppet varje dag året runt)

CYKELBISTRON/JBP HOTELL

Här äter du gott, hänger med vänner och laddar batterierna i en skön miljö. Vi serverar frukost till våra hotellgäster samt lunch och middag till de som är hungriga. Hos oss är alla välkomna. Kanske är du Järvsöbo, cyklist eller skidåkare. Kanske är du här med kompisgänget eller jobbet. Vi serverar mat med kvalité, smarrigt fika och annat sött. I vår bar hittar du massor av god öl, vin och drinkar både med och utan alkohol.

Våra kockar älskar god och vällagad mat. Därför lagar vi allt från grunden med kärlek och känsla. I bageriet skapas det mjuka kakor och bullar, samt en och annan power bar för dig som behöver extra energi.

LÄS MER

TOPPSTUGAN EFTERTANKEN

Toppstugan Eftertanken, Järvsös högst belägna restaurang. Med milsvid utsikt och direkt anslutning till skidåkningen njuter du av god mat och dryck med vänner och familj. Du avnjuter en härlig lunch, fika, värmande dryck, en kall öl eller gott glas vin i fantastisk hälsingemiljö.
Vi ses vid toppen

Kontaktinformation:
Tel:
076-747 51 00
E-post: info@toppstuganeftertanken.se

ALPHYDDAN

Järvsöklämman intagit mysiga Alphyddan med bullar, kakor, varm choklad och sin fantastiska tunnbrödsklämma – därav namnet Järvsöklämman. Här brinner alltid en mysig brasa!
Alphyddan ligger vid Skolbackens avstigning.

ALPBYN

Vår restaurang är öppen under skidsäsong och följer huvudsakligen Järvsöbackens öppettider.
Vårt bryggeri, Järvsöbryggeri, ligger i direkt anslutning till restaurangen. Vi erbjuder paketlösningar med mat och ölprovningar.

NI kan boka restaurangen för större eller mindre sällskap och arrangemang.
Vår lokal passar pefekt för bröllop, födelsedagar, jubileum eller företagsevent. Vår restaurang får ta in 600 gäster och vi kan duka för ca 300 gäster inomhus. Är man färre så delar vi gärna av lokalen i mindre delar efter era önskemål

LÄS MER OCH BOKA

Kontaktinformation:
Tel:
070-676 57 06
E-post: sara@alpbyn.se

JÄRVSÖ CRÊPERIE på berget

Järvsö Creperie hittar du under skidsäsongen på bergets södra sida – alldeles intill barnområdet och Bergshotellet.

Våra franska pannkakor, crepes, fylls med nånting sött men galetterna som görs på en smet av bovete och vatten, och därför är glutenfria, får en matigare fyllning av tex olika ostar, kött och sallad.

LÄS MER HÄR 

Kontaktinformation:
FACEBOOK
INSTAGRAM
Tel:
070-753 06 30
E-post: info@jarvsocreperie.se

CAFÉ VÅFFLAN

Som namnet antyder serveras här goda våfflor men också mycket annat gott!

Välj mellan olika sorters våfflor samt tillbehör. Till och med gluten-, laktos- och äggfri våffla finns!
Du kan också köpa korv, grillade mackor, fika, godis, varm choklad & gott kaffe. Nytt för i år är mjukglass – perfekt att kombinera din våffla med! Här kan du värma dig och ta en god paus från skidåkningen, fika, läs en tidning, vila benen.

Du kan sitta både inne & ute.
Välkommen när du behöver extra energi till nästa åk!

Caféet i barnbacken är öppet alla dagar 9.30-16.