Här får du följa med – till Järvsö nyinflyttade – Daniel Norée under säsongen!

Del 16. Säsongsavslutning!

Vem är Daniel?

När man spenderar en stund med Daniel Norée så blir det snabbt uppenbart att här finns det en speciell relation till snö och vinter. Inte bara hos Daniel själv utan hela familjen.

– När andra klagade på snö och kyla ville vi bara ha mer, säger Daniel med ett leende på läpparna.
Drömmen om att få bo längre norrut, nära utförsåkning och riktiga vintrar har alltid funnits där. Till slut bestämde sig familjen för att lämna Stockholm och flytta norrut, närmare vintern och friluftslivet.

– Det har varit en lång och stundtals jobbig process, men väl på plats i Järvsö kan vi bara konstatera att det var värt allt, med råge. Vi har känt oss välkomna och som en del av orten redan innan vi flyttade hit. Alla här är väldigt öppna, säger Daniel.

Även om snön och utförsåkning var en betydande faktor för beslutet att flytta så har nya aktiviteter upptäckts även under den gångna sommarsäsongen.
– Eftersom vi inte bor mer än ett stenkast från backen så har alla provat på downhill i Bergscykelparken och jag är den som riktigt har fastnat för downhillcykling som helt klart har blivit en ny favoritsysselsättning, säger Daniel.
– När naturen bokstavligen finns runt hörnet spenderar vi nu mycket mer tid utomhus, speciellt tillsammans som familj.

Daniel har en bakgrund inom mekanik och industriell produktion där dom senare åren har handlat mest om design och konstruktion i för utskrift i s.k. 3D-skrivare. Det är tydligt att skaparglädjen är påtaglig i hela familjen och det är alltid något nya projekt och pyssel på gång hemma hos familjen Norée. Daniel är aktiv på social medier och var en av de sista svenskarna som fick representera Sverige på det omtalade “Sverige kontot” på Twitter. Det råder ingen brist på videos från Järvsö som Daniel lagt upp under den gångna sommaren, och vi hoppas att det kommer bli många fler under vintern.

Just video är något Järvsöbacken kommer satsa mer på under säsongen 2018/2019 för att informera våra gäster om vad som händer i anläggningen samt kommande evenemang.
Tanken är att Daniel ska vara ett återkommande ansikte i den här satsningen och även om det i första hand är tänkt som ett sätt att få ut information så kan vi förvänta oss ett och annat bus också säger Daniel och ler.

Fler avsnitt…

Del 15. Överlägsen morgon!

Del 14. MASSOR AV SNÖ!

Del 13. Skicrossen öppen!

Del 12. Mexico!

Del 11. Lördagsmorgon = Manchestermorgon!!!

Del 10. GOTT NYTT ÅR!

Del 9. Massa snö och GOD JUL!

Del 8. Premiär!

Del 7. Dags för premiär!

Del 6.

Del 5.

Del 4.

Del 3.

Del 2.

Del 1.

Prenumerera här: